Belangrijk

Praktijk voor huid- en oedeemtherapie

Afspraken

Voor het maken van een afspraak of informatie kunt u ons telefonisch bereiken. Tijdens behandelingen kunnen wij niet altijd te telefoon aannemen. U kunt dan uw naam en telefoonnummer inspreken op het antwoordapparaat. Spreek een boodschap in op het antwoordapparaat, wij proberen u dan op dezelfde dag nog terug te bellen.

Het eerste consult

Indien u voor het eerst bij ons in de praktijk komt willen wij graag dat u voor ons meeneemt:

– Geldig legitimatiebewijs
– Verzekeringspas of verzekeringsgegevens
– Verwijzing van uw arts (indien aanwezig)
– Medicatielijst indien u verschillende medicatie gebruikt

Betalingen

De behandelingen van het eerste consult en behandelingen geschieden per pin of contante betaling, onze voorkeur gaat ernaar uit dat u met pin betaald.U krijgt een factuur mee, deze kunt u zelf indienen bij uw zorgverzekering. Als er speciaal voor u producten worden besteld dan moeten deze voordat wij ze bestellen betaald worden. Oedeemtherapie en therapeutische elastische kousen declaren wij rechtstreeks via uw zorgverzekering. Indien u voor oedeemtherapie niet aanvullend verzekerd bent zijn wij genoodzaakt geheel of gedeeltelijk de eerste 20 behandelingen in rekening te brengen.

Afzeggen van een afspraak

Meld uw afspraak op tijd af mocht deze niet door kunnen gaan. Afspraken die niet binnen 24 uur van tevoren zijn afgezegd,brengen we in zijn geheel in rekening. U krijgt hiervoor een factuur thuisgestuurd.

Algemene voorwaarden

Op alle behandelingen zijn de algemene voorwaarden van Afranature van toepassing.

Privacyverklaring

Als praktijk zijn wij verplicht uw gegevens volgens de nieuwe privacywetgeving te verwerken. u dient hiervan ook op de hoogte te zijn. Privacyverklaring wilt u liever de verlaring op papier dan kunt u deze opvragen bij de praktijk.